Lányból nővé, nőből anyává, anyából nővé...


Párkapcsolati mediáció, házassági tanácsadás

- a Prepare Enrich rendszer hivatalos eszköztárával

https://kettenegyutt.hu/megyek/tanacsadok.php

 

 

Általános motiváció:

Közös munkálkodás egy éven át, havonta egy találkozással.

Ha mindketten akarjátok, mindketten adtok ebbe a munkába,

hónapról hónapra komoly változásokat fogtok tapasztalni.

Ketten, együtt...

 

 

 

Érdemes belevágni a közös munkába:

 

- ha alapjáraton jól működtök, de szeretnétek még jobban... Mindig lehet még jobban... A kapcsolat olyan, mint egy virágos kert. Folyamatosan gondozni kell. Minél többet tesztek érte, annál gazdagabb és mindkét fél számára kielégítőbb, feltöltőbb élmény lesz az összetartozás

- ha általánosságban gurul a szekér, de bizonyos területeken visszatérő gondok vannak

 

 

- ha kisbabát vártok, és átérzitek a családszerkezet átalakulásával járó változásokat, melyeket a lehető legoptimálisabban szeretnétek megélni

- ha nagyobb gyermekeitek mellett érzitek meg, hogy újabb szakaszba érkezett közös lét

 

 

- ha válás után újra rátaláltatok a párkapcsolat örömeire, s a mindenki által közösbe tett kincsekkel, tapasztalatokkal, gyerkőcökkel nem annyira egyértelmű, hogyan lehetne bölcs döntéseket hozni a közös jövő érdekében

- ha kötéltáncot jártok együtt már jó ideje, és szeretnétek átlátni közösen, lehet-e, s ha lehet, akkor hogyan kellene kimászni a családi kátyúból

- ha már többször dobálóztatok a válás/szakítás fogalmával, a végleges döntés előtt azonban töviről hegyire szeretnétek megvizsgálni kapcsolatotok összes aspektusát, hogy felelősen tudjátok meghozni a sorsfordító döntést.

 

 

 

Gyerekek mellett nagyon nem mindegy, milyen döntések születnek, s ezen döntések következtében mi és hogyan alakul a továbbiakban. Még egy válást is lehet közösen és "jól" csinálni, óvatosan, vigyázva egymásra. Tudatosan. Nincsenek erre példák, minták. Tudom. Tisztában vagyok vele.

 

Hazánkban a párkapcsolatok legnehezen kezelhető párkapcsolati területei a következők: kommunikáció, konfliktuskezelés, pénzügyek. Nem véletlenül. Továbbá erős behatással van a két fél mintaadó családja,  illetve egyén képessége kötődésre, önbizalomra, asszertivitásra. A kitekeredett társadalmi normák és elvárások is komoly negatív hatással lehetnek az együttélésre.

 

Nagyon nehéz segítséget kérni. Mert kudarcélménnyel jár, hogy egyedül miért nem megy... Miért kell ehhez egy vadidegent behívni? Minél mélyebbre süllyedt kettősötök, annál nehezebb nekifogni, és annál nehezebb azt is megengedni, hogy valaki kívülről belelásson. Természetesen titoktartási kötelességem van.

 

Akkor tudunk csak hatékonyan dolgozni, ha őszintén fordulunk egymás felé. Ebben a munkában együtt haladunk előre. Az eszköztár rugalmasan, tökéletes illeszkedéssel az adott pár egyéni munkájához alakítható.

 

 

Részvételi díj az együttműködési szerződés megkötését követően:

- Az első ismerkedő találkozás nem számít bele a munkarendbe. Nem kötelez semmire, és nem kerül semmibe.

- Második alkalommal töltjük ki magát a tesztet, ami adatvédelmi szabályozás mellett központi kiértékelésre kerül. Az eredményt én kapom kézhez, és megírom a segítsgével a munkatervet, mely a haladás tempójának függvényében módosulhat. Ekkor 12 000 Ft-ot fogok elkérni. 

- A továbbiakban 6 000 Ft/alkalom, ha ti jöttök hozzám, 9 000 Ft/alkalom, ha én megyek hozzátok.

 

Motivációs estek minden hónapban egyszer. Legközelebbi alkalom: 2014. június 2-a 19 órától. 18.30-tól lehet érkezni. 

https://www.asszonytars.com/parkapcsolatunkert-tenni-/


Időpont kéréshez adatok:

Kérjük, add meg az alábbi információt.